Vesti El Biler

Service er nøgleordet hos Vesti El Biler.

Har du brug for en bilforhandler, der taler ærlig snak og interesserer sig for dig og dine behov, så er vi din bilforhandler. Hos os er det vigtigste at du går her fra og føler at du er blevet mødt der hvor dit behov er.

Vesti El Biler et lokalt Auto firma, som både har værksted og salgsafdeling, vi kan udføre alle opgaver inden for autoservice. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Hvis i mod forventning efterspørger en arbejdsopgave som vi ikke kan udføre, Så har vi nogle super dygtige og kompetente konkollegaer i nærområdet der kan hjælpe jer, det kunne være en undervognsbehandling eller autolakering.

Vi har en stort udvalg af brugte person biler. Vi forhandler forskellige mærker, vi har blandt andet et stort udvalg af brugte Tesla, Skoda, Seres og mange flere.

Hvis du køber en bil hos os, kan du tegne en 12 til 24 måneders CarGarantie sikring på biler der har kørt under 200.000 km.

12 måneder med Priser fra 2.480 kr.

24 måneder med priser fra 3.615 kr.

Vesti El Biler udfører alt slags autoarbejde og projekter i alle størrelser.

Vi bestræber os på altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlag, og gerne lidt mere.

Nyhed
Skoda

Skoda Citigo

MPi 60 Ambition
Skoda Citigo MPi 60 Ambition